The dead don’t dance’.

Vrijdag 31 maart / 20:00 uur
Barn & Belle: EP-presentatie van ‘The dead don’t dance’.

Barn & Belle leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Maastricht en vonden elkaar in hun liefde voor Americana, Ragtime en Swing. Ze hebben inmiddels al vele prijzen gewonnen. Zo ook op 2 oktober 2022 tijdens de finale van de Dutch Blues Challenge. Daardoor mogen ze Nederland vertegenwoordigen tijdens The International Blues Challenge 2023 in Memphis, Tennessee.
Op hun EP bezingen ze alles wat hen in de coronatijd heeft geraakt. En spreken ze een soort verlangen uit naar een betere tijd. ‘The Dead Don’t Dance is vooral een waarschuwing voor henzelf, maar voor velen herkenbaar. De songs zijn soms wat zwaarmoediger dan voorheen, maar bevatten nog steeds een flinke dosis hoop, vrolijkheid én dansbaarheid.
Barn & Belle: Lea Lomans (Vocals,Drums & Percussie) en Jesse Deledda (Vocals, gitaren, Banjo)
Reserveren via www.karroessel.nl

Zondag 2 april / 15:00 uur
Matiz: Wereldmuziek

Matiz heeft inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd als het gaat om diversiteit. Hun muziek komt overal vandaan: Schotland, Cuba, Macedonië, Libanon en Spanje. Het repertoire is een bont palet van ballads, instrumentals en uptempo liederen. Door hun jarenlange ervaring hebben ze de juiste tango-touch en nèt die goede gipsyslag. En bij een Franse musette glorieert de accordeonist met zijn specifieke loopjes. Matiz heeft oog en oor voor detail van bijzondere luistermuziek, is tijdloos en blijft fantastisch om naar te luisteren.
Matiz: Joop Janssen op gitaar en mandoline, John Damen op accordeon en klarinet, Koen Dekkers op viool, Sofie van Rooijen op contrabas, Twan Wijnhoven op percussie, Pantaleon Hajenius op alles wat op een fluit lijkt en Brenda Nijsen en Martin Houkes doen de leadvocals
Reserveren via www.karroessel.nl