Tonality in Geleen lanceert het eerste album van de TONALITY SINGERS!

Zangschool Tonality in Geleen lanceert een totaal nieuw concept. Er wordt jaarlijks een album gereleased met nummers voor en door zangleerlingen. Het eerste album ‘Indian Summer’ bevat covers van bekende artiesten. De nummers zijn in een eigen jasje gestoken, zodat elke leerling een op maat gesneden nummer mag ervaren.

Zangdocente Dyonne Hermans vertelt vol trots over haar leerlingen: “Het is een traject geweest van bijna een jaar, maar het resultaat mag er zijn!’’ Met dit album ‘Indian Summer, vol. one’ maken de Tonality Singers hun debuut. Aan vol. two zal dit najaar worden gestart, dus er komt zeker meer!”
Tonality kan dit mooie concept waarmaken omdat er niet alleen een zangschool, maar tevens een platenlabel en productie-studio (Tonality Records) onder deze naam gevestigd zijn.

Moeder en zoon Dyonne en Axel Hermans bouwen samen aan dit fantastische nieuwe concept. Ze schrijven en produceren nummers voor diverse Limburgse artiesten. Met dit nieuwe concept wil Dyonne haar zangleerlingen niet alleen zangtechniek meegeven, maar ook een ‘echte’ productie laten ervaren. “Het geeft een gigantische boost aan het zelfvertrouwen van de leerlingen”, aldus de zangdocente. “Op die manier werkt het zingen niet alleen ontspannend maar wordt het tevens een middel om te werken aan persoonlijke groei. Het is namelijk een hele stap om zo maar je zangstem aan de hele wereld te laten horen. Daar is durf en een positief zelfbeeld voor nodig!”

Bron en foto: Dyonne Hermans.