Dit jaar vindt er op de velden aan het Mergelakker in Catsop weer een editie plaats van het altijd spannende en spectaculaire TOP TOERNOOI van SV Haslou .

De U12- jeugdelftallen van diverse Betaalde Voetbal Organisaties laten op zondag 27 augustus weer zien wat ze op deze jonge leeftijd al allemaal te bieden hebben. Naast de Limburgse teams van Fortuna, MVV en Roda, zijn ook teams van NAC , Volendam en Eindhoven te gast in Elsloo. Daarnaast heeft de organisatie van SV Haslou twee teams in Duitsland weten vast te leggen, te weten Alemannia Aachen en Rot Weiss Essen. De plaatselijke  trots SV Haslou complementeert het sterke deelnemersveld.

Vanaf 10.00 uur wordt er weer op hoog niveau gevoetbald, met prachtige combinaties, mooie doelpunten en individuele acties om van te smullen. Dit altijd uitstekend georganiseerd toernooi mag een voetballiefhebber zeker niet missen. De organisatie hoopt de voetballiefhebbers dan ook dat te verwelkomen op zondag 27 augustus bij het Top Toernooi van SV Haslou.

Fans van Max Verstappen, kunnen die dag op een groot tv scherm zijn race in Zandvoort volgen in de kantine.

Bron en foto: SV Haslou