Na een afwezigheid van 2 jaar door Covid-19 vindt dit jaar weer een nieuwe editie van Triathlon Stein plaats. Op 1 en 3 Juli organiseert Triathlon Stein een vol programma. Op 1 Juli kunnen de kleine sportievelingen deelnemen aan de Ironkids wedstrijden welke plaatsvinden in en om het Steinerbos.

Op 3 Juli vinden er tussen 10.00 uur en 15.00 uur de diverse wedstrijden plaats waaronder een sprint triathlon en een lange afstand. Dit jaar is er tevens een mogelijkheid voor paratriatleten om deel te nemen.

Vanaf ongeveer 09.30 tot ongeveer 15.00 uur zullen diverse wegen afgesloten zijn en kun je de atleten actief door de kerkdorpen van de Gemeente Stein zien racen. Bewoners langs het parcours hebben inmiddels een bewonersbrief ontvangen met de details over het parcours en de specifieke tijdstippen. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken in Stein, Heerstraat centrum of langs het parcours. Wens je meer specifieke informatie omtrent parcoursen en tijdstippen kijk dan op www.triathlon-stein.nl

Verkeersmaatregelen vrijdagavond 1 juli 18.00-21.00 uur

Verkeersmaatregelen zondag 3 juli