Turkish Cargo waardeert Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport, de tweede vrachtluchthaven van Nederland heeft een prijs ontvangen van een van haar klanten, Turkish Cargo.

Van de meer dan 300 afhandelingspartners van Turkish Cargo wereldwijd behaalde Maastricht Aachen Airport de tweede plaats voor haar prestaties afgelopen jaar.

De luchtvrachtmaatschappij overhandigde het afhandelingsteam van Maastricht Aachen Airport een glazen trofee tijdens een bezoek aan de luchthaven op dinsdag 30 mei.

‘De excellentie operatie en samenwerking en de klantgerichte benadering van Maastricht Aachen Airport helpen ons om de kwaliteit naar onze klanten te verbeteren en hoog te houden’, aldus Turkish Cargo.

‘We zijn er trots op deze prijs aan Maastricht Aachen Airport uit te reiken. Deze succesvolle samenwerking smaakt naar meer.’

Turkish Cargo breidde heeft haar activiteiten op de Limburgse luchthaven de afgelopen jaren al uit.

‘We werken al meer dan 25 jaar samen met Turkish Cargo en deze onderscheiding toont de kracht van dit partnerschap en de kwaliteit van de dienstverlening die wij bieden’, zegt Jos Roeven, CEO, Maastricht Aachen Airport.

‘Ons hele team, van degenen in de loods, op het platform én op kantoor, zette zich 100% in en dit is een erkenning van hun toewijding.’

Maastricht Aachen Airport fungeert als de Europese hub voor Turkish Cargo, samen met andere internationaal bekende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Emirates SkyCargo, Qatar Airways Cargo, SAUDIA en Royal Jordanian.