We vervangen in onze hele gemeente 196 lantaarnpalen. Bij 1743 lantaarnpalen vervangen we de kap en de lamp, de armatuur. De lampen worden vervangen door LED lampen. Deze LED lampen zijn veel zuiniger met energie. We verwachten dat de werkzaamheden op 28 juli klaar zijn.

Waar gaan we werken?

Op dit overzicht ziet u waar we de straatverlichting gaan vervangen. De werkzaamheden duren maximaal 2 uren per lantaarnpaal. Ook als de héle lantaarnpaal vernieuwd wordt. Het verkeer heeft op de meeste plekken geen of nauwelijks last van de werkzaamheden. Op de plekken waar wél overlast voor het verkeer verwacht wordt, wordt het deel van de weg waar gewerkt wordt voor maximaal 2 uren afgesloten. Heeft u vragen over het overzicht of kunt u het niet goed lezen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 046.

Coenderstunnel, Sittard

Ook in de Coenderstunnel in Sittard, bij de Veestraat-Dr. Ariënsstraat, wordt de straatverlichting vervangen. Dat vraagt wat meer tijd en zorgt ook voor meer hinder voor het verkeer. De werkzaamheden worden gedaan op woensdag 12 juli en donderdag 13 juli. Op beide dagen is de helft van de weg waar gewerkt wordt, afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars en borden. Fietsers moeten tijdelijk over de stoep fietsen. Drie dagen voordat de werkzaamheden beginnen worden borden geplaatst om de werkzaamheden bekend te maken.

Uitvoerder

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Heijmans.

Contact

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Armand Beckers via armand.beckers@sittard-geleen.nl of via telefoonnummer 14 046.