Er kan weer gedanst worden in Beek bij dansschool FABulous. Tot voor kort was het alleen mogelijk om digitaal of buiten les te volgen bij Fabiënne Bogman (21) .

Bogman is blij dat ze eindelijk binnen weer les mag geven. Afgelopen periode dat ze verplicht dicht moest vond ze maar niets. “Ik heb het lesgeven wel gemist. De tijd die ik dicht moest heb ik gebruikt om een fitnessruimte in te richten naast mijn dansruimte. Nu kan er ook gewerkt worden met gewichten. De buikspieren zijn heel belangrijk bij dansen en daar kunnen de dansers nu aan werken in mijn fitnessruimte.”

Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. “Na mijn studie wilde ik graag als ZZP-er aan de slag om les te geven. Vanaf het moment dat ik deze ruimte zag wilde ik meteen mijn droom hier waar maken: mijn eigen dansschool.” Helaas gooiden de coronamaatregelen roet in het eten. Bogman moest haar dansschool al weer snel sluiten. Dat gaf haar wel de tijd om na te denken over een vervolg. Zij besloot wat fitnessapparaten aan te schaffen en al snel stond er een complete fitnessruimte.

“Mijn vrienden vinden het allemaal heel leuk dat ze bij mij kunnen sporten”, vertelt de 21 jarige ondernemer. “Het is ook wel hard werken hoor. Overdag doe ik de administratie en in de avonduren geef ik dansles.”

Wil je meer zien? Bekijk dan hieronder de video.