Vrijwilliger van de toekomst

Praat mee over de vrijwilliger van de toekomst

Vrijwilligerswerk is aan het veranderen. Dit heeft impact op je vereniging en op jou als vrijwilliger. Graag gaat men hierover met je in gesprek. Via Volontario is hierover reeds een enquête verspreid en in februari volgen er een aantal digitale bijeenkomsten. Door je mening te geven weet gemeente Stein beter wat er speelt en kunnen ze je beter van dienst zijn.

Ben jij niet één van de 150 personen die de enquête voor vrijwilligers reeds heeft ingevuld? Doe dit dan alsnog, en help daarmee ons én jezelf. Invullen kan via de link en kost slechts één minuut van je tijd.

Nog liever gaat men persoonlijk met je in gesprek. Dit doenzwe tijdens digitale bijeenkomsten op dinsdag 15, woensdag 16 en dinsdag 22 februari. Deze starten telkens om 19:30 uur en duren ongeveer een uur. Aanmelden kan via bovenstaande link.

We trekken hiervoor als gemeente Stein samen op met Volontario. Het kan daarom zijn dat je deze uitnodiging ook via deze organisatie ontvangt. Het invullen van de enquête of aanmelden voor de bijeenkomst hoef je vanzelfsprekend maar één keer te doen.