Fortuna is méér dan voetbal alleen. De trotse eredivisionist uit Limburg heeft onder meer als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen. Hierdoor helpt Fortuna mee aan het creëren van een (iets) betere wereld.

In dat kader zal Fortuna in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC en de Kennedy Mars Sittard organisatie een Walk for Life organiseren op paaszaterdag 8 april 2023. Op deze dag kan iedereen -van jong tot oud en van super fit tot mindervalide- samen met een delegatie aan Fortuna-vertegenwoordigers deelnemen aan de Mini-Mars (10 km). De verzorgde wandeling zal in een memorabele ‘geelgroene’ ambiance worden gelopen. De wandelroute is een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard.

De gezamenlijke start is om 12 uur vanaf de markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt. De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars. Voor meer praktische informatie over de mars (route, etc) verwijzen we je graag naar de officiële Kennedymars-pagina.

De inschrijving voor volwassenen bedraagt € 16 ,- euro en voor jeugd t/m 14 jaar €8,- euro. Inschrijven kan tot 17 maart 2023 via de webshop. Bij opgave doe je officieel mee met de Mini mars in een heerlijke ambiance, je krijgt een officieel Fortuna “Walk for Life” shirt, een gratis ticket (zuid tribune) voor de wedstrijd Fortuna – AZ Alkmaar (16 april 2023) en je steunt direct onze goede doelen (MVO) van Fortuna.