De winnaar van de Waterklaar afkoppel-winactie in Sittard-Geleen is de familie Theunissen uit Geleen. Hartelijk gefeliciteerd! Zij winnen een ‘waterklaar’ tuinontwerp van tuinarchitect Nic Smeets uit Geleen.

Nic Smeets: “Wanneer de intentie er is om voor het eigen regenwater te zorgen, dan is het werk al half geslaagd,” vertelt Nic Smeets. Als tuinarchitect ontwerpt hij tuinen, compleet met een plan om de tuin in te richten. Bij de aanleg van tuinen houdt hij zoveel mogelijk rekening met het gebruiken van het regenwater in de tuin. “Het zomaar weg laten lopen van regenwater in het riool is natuurlijk zonde wanneer je dat water ook kunt gebruiken voor de bomen en planten.” Daarom vindt hij het ontzettend leuk om voor drie prijswinnaars een ‘waterklaar’ tuinontwerp te maken. De prijswinnaars vroegen vóór 24 april een advies aan om het regenwater in hun tuin af te koppelen.

Maak je tuin ook Waterklaar. Ga naar www.sittard-geleen.nl/waterklaar of maak direct een afspraak met de afkoppeladviseur via jan.heffels@sittard-geleen.nl.