Wiesnfest Sittard

Wiesnfest Sittard

Van 22 tot en met 27 oktober vindt het Wiesnfest plaats op de Schootsvelden in Sittard.

Het belooft een groot spektakel te worden met diverse artiesten, DJ’s en natuurlijk de Oktoberfeestkermis.

Het Wiesnfest bestaat uit drie gebieden.

  • De Brand Alm Open-Air, dit is een afgesloten stuk Wiesn waar je zes dagen lang kunt genieten van een mix van topartiesten en bands die in de afgelopen 15 jaar tijdens het Oktoberfeest Sittard de revue hebben gepasseerd. Op dit terrein zullen alle ingrediënten aanwezig zijn om een prachtige avond of middag te beleven. Er zal een groot podium verschijnen compleet, met een spectaculaire lichtshow. Je kunt genieten van drankjes en hapjes zoals je dit gewend bent van het Oktoberfeest Sittard. Het terrein zal voor een groot gedeelte overkapt worden middels mega grote overkappingen, maar ze zijn rondom open en je staat buiten.
  • Een mooie grote najaarskermis met daarin de laatste nieuwe spectaculaire kermisattracties
  • Een grote gratis toegankelijke Zuidlease Biergarten met daarin zes dagen lang live optredens.

Let op. De Brand Alm Open-air, De Najaarskermis en de Zuidlease Biergarten staan allemaal los van elkaar en hebben allemaal een eigen ingang.

  • Dat je voor de Brand Alm Open-Air een toegangsbewijs moet kopen en we aan de ingang gaan werken met de Coronacheck app. Er moet een geldige QR-code getoond worden middels een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs dat maximaal 24 uur oud is. Voor meer informatie hierover, klik je op de knop ‘Informatie toegang – covid-19’.
  • Dat de Najaarskermis nu alleen op de Schootsvelden staat en niet door de stad loopt. Maar dat je er nu wel vrij mag rondlopen. (Uiteraard houden we hier nog steeds gepaste afstand van elkaar). Er is geen toegangsbewijs of coronapas nodig.
  • Dat je voor de Zuidlease Biergarten zelf geen toegangsbewijs nodig hebt (let op vol is vol), maar dat we wel aan de deur werken met de Coronacheck app. Er moet een geldige QR-code getoond worden middels een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs dat maximaal 24 uur oud is. Voor meer informatie hierover, klik je op de knop ‘Informatie toegang – covid-19’.