Zomerprogramma Maastricht Aachen Airport

Deze zomer vlieg je naar 12 bestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport. Ryanair vliegt naar Kroatië, Spanje (Alicante én Barcelona), Italië, Engeland én Portugal. Met Corendon kun je op vakantie naar Griekenland (Rhodos, Zakynthos en Heraklion), Turkije, Bulgarije en Macedonië.

Corendon stationeert net als in 2019 en 2020 een vliegtuig op onze luchthaven. Dit betekent dat met één vliegtuig naar twee verschillende bestemmingen per dag wordt gevlogen. ’s Ochtends om 6 uur vertrekken passagiers naar de eerste bestemming. Rond de middag komt dit vliegtuig terug van die bestemming en neemt vervolgens rond het middaguur weer passagiers mee naar de tweede bestemming.

 

’s Avonds keert dit vliegtuig terug met passagiers om de volgende ochtend weer vroeg te kunnen vertrekken.

Passagiers van Corendon parkeren deze zomer ook weer op een tijdelijke parkeerplaats aan de oostzijde van de luchthaven. Details hierover volgen op een later moment.

Het zomerseizoen start dit jaar op 1 juli. Van 8 mei tot en met 30 juni is Maastricht Aachen Airport namelijk gesloten voor vliegverkeer in verband met de baanrenovatie.