Zonnepanelenactie Sittard-Geleen

De gemeente Sittard-Geleen organiseert in samenwerking met het Regionaal Energieloket een zonnepanelenactie voor zonnepanelen. Hiermee kunnen inwoners zonnepanelen kopen voor een eerlijke prijs met goede voorwaarden. Met als doel: inwoners ondersteunen bij het besparen van geld op de energierekening en het verduurzamen van hun woning. De gemeente Sittard-Geleen is momenteel breed aan het communiceren over deze actie en de aanstaande informatieavond op 26 september.

Meer weten? Kom naar de online informatieavond!

Op dinsdag 26 september van 19.30 tot 20.30 uur krijgt U alle informatie over zonnepanelen en de actie. Hiernaast krijgt u informatie over vergunningen, leningen die u voor zonnepanelen kunt aanvragen en het terugvragen van de btw. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen. De gemeente, Regionaal Energieloket en de installateur zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond online via uw computer of tablet bijwonen.

Zo meldt u zich (vooraf) aan voor de informatieavond:
1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties of scan de QR code;
2. Vul uw postcode in;
3. Klik op ‘Zonnepanelenactie Sittard-Geleen’;
4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link.

Heeft u nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

Bron en foto: gemeente Sittard-Geleen