Adverteren

Steeds meer ondernemers in de regio maken gebruik van reclame op televisie en radio.
Bie Os biedt iedere ondernemer de mogelijkheid om via televisie, TV Gezet, radio, of de website tegen betaalbare tarieven een reclameboodschap aan de inwoners van de Westelijke Mijnstreekbrengen.

Er is een uitgebreide salesbrochure beschikbaar met alle tarieven en bijzonderheden, die u hieronder kunt downloaden. Als u verder vragen hebt, stuurt u dan een email naar sales@bieos-omroep.nl

Salesbrochure


TV Gezet reclame

Deze is te ontvangen in alle kernen van de gemeenten Stein, Sittard-Geleen en Beek. De TV Gezet wordt 7 dagen per week 24 uur per dag uitgezonden met nieuws en wetenswaardigheden uit de gemeenten. Dit medium kan snel inspelen op de actualiteit, waarbij adverteerders op korte termijn een grote doelgroep kunnen bereiken. De TV Gezet wordt onderbroken door de reguliere televisie-uitzendingen en maakt deel uit van de totale programmering.

De duur van een standaard spotje bedraagt 20 seconden. Andere tijden zijn mogelijk.

Radioreclame

Radioreclames worden uitgezonden rondom de nieuwsuitzendingen die op ieder vol uur worden uitgezonden. Commercials moeten door de adverteerder zelf in het juiste format worden aangeleverd.

TV-reclame

Televisieuitzendingen vinden plaats tussen 10.00 en 23.00. De commercials kunnen worden uitgezonden tussen de verschillende programmaonderdelen en aan het begin van een uitzending of ter afsluiting van een programma.
Bie Os behoudt zich het recht voor om het moment van plaatsing te bepalen en over het wel of niet uitzenden van de commercial.

Hebt u interesse of wilt u meer weten neem dan contact op met de afdeling sales via sales@bieos-omroep.nl

Overige mogelijkheden

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de advertentiemogelijkheden op onze website met een banner. Tarieven en mogelijkheden zijn beschikbaar in onze advertentie brochure.

Bie Os heeft de beschikking over twee regie bussen, die worden gebruikt bij opnames van grote evenementen en bij een groot aantal activiteiten. Er is een mogelijkheid om uw bedrijf met een logo of boodschap onder de aandacht van een groot aantal inwoners van de Westelijke Mijnstreek te brengen.
Altijd zichtbaar, ook als er niet op locatie wordt opgenomen.