CURSUS GEHEUGENTRAINING

Aansluitend aan de zeer geslaagde workshop over geheugentraining op 23 februari organiseert KBO afdeling Groot Stein een cursus geheugentraining die speciaal voor senioren bedoeld is.  De cursus wordt gegeven op 6 opeenvolgende woensdagen van 10.00 uur tot 11.45 uur in de bovenzaal van Café-brasserie Merode in Stein. Cursusleider is mevrouw Nelly Lipsch, die ook de workshop verzorgd heeft. Er kunnen maximaal 10 personen aan de cursus deelnemen.

Wat kunt u van de cursus verwachten? U krijgt tips aangereikt om beter te onthouden, u ervaart weer hoe leuk het is om iets nieuws te leren, u ontdekt dat opgeslagen informatie spontaan terugkomt, u deelt uw ervaringen met mede senioren en u ontdekt dat u veel meer kunt dan u dacht.

De cursus start al op zeer korte termijn. De cursusdata zijn 6, 13, 20 en 27 april en 4 en 11 mei.  De kosten van de cursus (6 lessen van 90 minuten en een kopje koffie in de pauze) bedragen  € 45 en worden door de penningmeester van onze afdeling via incasso met de deelnemers verrekend.

Wilt u meedoen aan de cursus? Aanmelding via mail heeft de voorkeur. Stuur een mailtje naar notermans89@gmail.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. U kunt zich ook  telefonisch aanmelden via 046-4373505. Aanmelden s.v.p. uiterlijk 31 maart.

Ook niet-leden kunnen deelnemen. Zij betalen € 50 voor de cursus en krijgen een nota met het betalingsverzoek om vóóraf € 50 over te maken.