Enquête Zonnebloem, Afdeling Jong Westelijke Mijnstreek

Op 11 september 2023 is de Zonnebloem, Afdeling Jong Westelijke Mijnstreek, opgericht, met dank aan een handvol jongeren die dit samen met het regiobestuur mogelijk hebben gemaakt.
De doelgroep is voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar die iets willen betekenen als vrijwilliger, of jongeren met een lichamelijke beperking die graag als deelnemers willen worden meegenomen in onze samenleving.

Afdeling Jong Westelijke Mijnstreek werkt met en voor jongeren met een lichamelijke beperking en geeft ze de vrijheid om zelfstandig, zover het kan, op vakantie te gaan, workshops te volgen, en andere leuke activiteiten te doen.
Voor deze doelgroep is een enquête opgezet over de behoeftepeiling.

 

Hiermee wil de Zonnebloem in kaart brengen welke behoeften er onder deze jongeren leeft.Het streven van deze werkgroep is om dit jaar nog een leuke middag/avond te organiseren. Een lichamelijke beperking mag geen belemmering zijn. De Zonnebloem denkt in oplossingen en probeert de wens van de jongeren centraal te stellen.

Behoor jij tot deze doelgroepen? Sluit je dan aan! Wil je de vragenlijst behoeftepeiling invullen? Ga dan naar: Enquête de Zonnebloem – Jong Westelijke Mijnstreek. Meer informatie? Dat kan je vinden bij Lizanne Schreur email: lznnschrr@gmail.com of gsm: 06 – 48582494.

Bron: Zonnebloem Westelijke Mijnstreek.