Gratis loopbaanadvies bij Bibliotheek Sittard

Wil jij meer inzicht in jezelf en weten welk werk het beste bij jou past? Tijdens de ‘Week van de loopbaan’ kunnen werkenden, werkzoekenden en werkgevers gratis loopbaanadvies inwinnen bij Bibliotheek De Domijnen Sittard.

Wegwijs naar Werk
Wat doe je als je baan niet meer loopt en niet meer is wat je wilt? Of je bent ontslagen en opnieuw op zoek moet naar een baan? Misschien heb je wel al onderzocht: Wie ben ik? Wat kan ik? Maar weet je nog niet ‘Wat wil ik’? Tijdens de workshop op 5 september gaan we dit onderzoeken, ‘Wat jij wilt’ in jouw loopbaan. 3 oktober staat de volgende ‘Wegwijs naar werk’ gepland.

Praktijkleren iets voor jou?
Deze vraag staat centraal tijdens deze workshop op 19 september. We laten je zien wat praktijkleren is en wat het voor jou kan betekenen. Leren in de praktijk kan namelijk op verschillende manieren binnen het MBO.

Workshop jezelf ontwikkelen
Ga het gesprek aan met een van de loopbaancoaches op 20 september. Stel jouw vraag over bijvoorbeeld jouw ontwikkeling, zoektocht naar werk, of ook praktische vragen over het cv, de motivatiebrief, hoe voer je een gesprek, hoe kan ik het beste solliciteren, hoe ga ik een gesprek aan met mijn organisatie over mijn ontwikkeling.

Ontdek de zorg
‘Ontdek de zorg en oriënteer met Zorgnet Limburg’ helpt je, op 21 september, ontdekken wat de sector zorg en welzijn allemaal te bieden heeft. Ontdekdezorg wordt speciaal georganiseerd voor carrière-switchers en herintreders.

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Vooraf aanmelden is gewenst. Lees meer en meld je aan via: www.bibliotheekdedomijnen.nl/week-van-de-loopbaan.