De werkgroep Reünie Utopia organiseert op zaterdag 3 juni 2023 een reünie voor oud-medewerkers en oud-bezoekers van het Jongerencentrum Utopia in Elsloo, dat bestond van 1970 tot en met 1988.

We gebruiken niet de grote zaal in het Maaslandcentrum, maar het café en de foyers. Dus aantal tickets is beperkt, want we willen het vooral gezellig en overzichtelijk houden. Dus VOL=VOL

Vanaf nu kun je tickets kopen in onze ticketshop bij EventGoose. 


EXTRA SERVICE
Voor de mensen die liever geen kaartje online kopen, bieden wij de mogelijkheid om per e-mail of telefonisch tickets te bestellen, die je vervolgens tegen contante betaling kunt afhalen op donderdagavond 1 juni tussen 20.00 en 22.00 uur in het Maaslandcentrum. Mail naar utopia@elsloo.info of bel 06.10572675 (Wim)


De tickets kosten 15 euro per persoon en je kunt er maximaal 2 per persoon bestellen.
De verkoop loopt tot en met 31 mei.
Let op: tickets zijn alleen te koop in de online voorverkoop en per mail of telefonische bestelling; er is géén verkoop aan de kassa!

In de ticketprijs zijn ook begrepen 2 consumptiepenningen per persoon, een welkomstdrankje en heerlijke hapjes gedurende de avond.
De servicekosten voor de ticketshop zijn ook in die prijs begrepen, dus geen aanvullende kosten. (exclusief eventuele transactiekosten voor de betaling met Ideal of Bancontact)

Op zaterdag 3 juni kun je vanaf 19.00 uur inlopen en het programma start om 20.00 uur. Kom op tijd zouden we willen adviseren.
Want natuurlijk richten we weer een expositie • Utopia Memories •  in met Utopia materiaal, zoals posters, verslagen, programmaboekjes, krantenknipsels, foto’s, kasboeken etc.

Wil je de • Utopia Memories • op je gemak bekijken, dan kan dat ook al op vrijdag 2 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 3 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur. De expositie is dan vrij toegankelijk voor iedereen; misschien ook leuk voor je kinderen en kleinkinderen.

Het belangrijkste op een reünie is om in een gezellige sfeer oude vrienden te ontmoeten en herinneringen op te halen. Daarvoor hebben we jullie uitgenodigd!

De entourage is ook van wezenlijk belang! Muziek en sfeer op deze avond wordt verzorgd door de bekende DeeJay Rico Vrijhoeven die ons het 60’s-70’s-80’s gevoel weer helemaal laat herleven!
En wie weet komen er ook nog wat mystery guests opdraven…

Voor vragen: email utopia@elsloo.info
Of bel 06.53193920 (Lou) of 06.10572675 (Wim)