Gratis loopbaanadvies bij Bibliotheek De Domijnen Sittard

Tijdens de ‘Week van de loopbaan’ kunnen werkenden, werkzoekenden en werkgevers gratis loopbaanadvies inwinnen bij Bibliotheek De Domijnen Sittard.

Je bent op zoek naar een baan en misschien heb je wel al onderzocht: Wie ben ik? Wat kan ik? Maar weet je nog niet ‘Wat wil ik’? Tijdens de workshops op 5 september of 3 oktober gaan we dit onderzoeken.

Op 19 september staat de vraag centraal, praktijkleren iets voor jou? Tijdens deze workshop laten wij zien wat praktijkleren voor jou betekend en dit op diverse manieren mogelijk is binnen het MBO.

Ga op 20 september het gesprek aan met een van de loopbaancoaches over bijvoorbeeld jouw ontwikkeling, zoektocht naar werk, of ook praktische vragen over het cv, de motivatiebrief, hoe voer je een gesprek, hoe kan ik het beste solliciteren, hoe ga ik een gesprek aan met mijn organisatie over mijn ontwikkeling.

Ontdek de zorg en oriënteer met Zorgnet Limburg’ helpt je, op 21 september, ontdekken wat de sector zorg en welzijn allemaal te bieden heeft. Ontdek de zorg wordt speciaal georganiseerd voor carrière-switchers en herintreders.
Kijk voor meer informatie: www.bibliotheekdedomijnen.nl/week-van-de-loopbaan of op de website van Bie Os, mijn streekomroep.
Bron: Bibliotheek De Domijnen.