Vrienden

Vriend van Bie Os

Bie Os mijn streekomroep gaat ook dit jaar weer nieuwe vriendschappen aan! Met mensen die op de hoogte willen blijven van wat er in de Westelijke Mijnstreek gebeurt. Met iedereen die belangstelling heeft voor wat zich afspeelt in Sittard-Geleen, Beek en Stein. Aandacht voor de kleine kernen, bijzondere gebeurtenissen, wetenswaardigheden en lokaal nieuws. Met talrijke vrijwilligers wordt dagelijks gewerkt aan de website, tv gezet, facebook en worden er radio en televisieprogramma’s gemaakt.
Vanuit onze studio maar ook op locatie; Bie Os Dé omroep van de Westelijke Mijnstreek

Als vriend van Bie Os steunt u de omroep. Voor slechts 18 euro per jaar maakt u het mogelijk programma’s te blijven maken gericht op de Westelijke Mijnstreek.

Wij geven als vriend graag iets terug. Maak gebruik van de open dag voor vrienden om de studio te bezoeken inclusief rondleiding en koffie met vlaai. U ontvangt enkele malen per jaar de Bie Os Vrienden Nieuwsbrief, met nieuwtjes, foto’s en een prijsvraag. Zo leert u de omroep steeds beter kennen. Gratis toegang als publiek bij een geselecteerde tv- en/of radio-uitzendingen die in de nieuwsbrief worden aangekondigd. Vermelding op onze website in de rubriek Vrienden van Bie Os. U krijgt de gelegenheid deel te nemen aan een aantal speciale “vrienden acties”.

Steun Bie Os en meldt u nu aan door dit formulier in te vullen en op te sturen in een gesloten enveloppe. Aanmelden kan ook via onze website www.bieos-omroep.nl/vriend-worden.

* acties en nieuwsbrieven zullen worden aangekondigd via e-mail.

Als vriend zal ik de jaarlijkse bijdrage overmaken na een betaalverzoek per email door Bie Os. Wijziging in uw gegevens stuur dan een mailtje naar: vrienden@bieos-omroep.nl